PULA RUŠI GRANICE

I to je moguće: Građani na klizanju u amfiteatru!

11.09.2012 u 13:46

Bionic
Reading

Zahvaljujući inicijativi gradonačelnika grada Pule Borisa Miletića, 500 pari klizaljki koliko će biti na raspolaganju bit će besplatne za građane i goste Pule, u četvrtak 13. rujna od 21:15 sati do ponoći za klizanje u pulskom amfiteatru

Ususret velikom hokejskom spektaklu Arena Ice Fever - Pula MMXII koji će se od 14. do 16. rujna održati u pulskoj Areni, organizatori tog velikog sportskog događaja pripremili su i bogat popratni program. Kako bi svim građanima Pule, Istre, ali i svim turistima, te svim gostima grada Pule pripremili nešto nezaboravno, manifestaciju koju će osim po hokeju pamtiti i po događajima koje će nositi kao trajnu uspomenu.

Uz veliki malonogometni turnir koji će se održati na prostoru Circus Maximusa, brojne koncerte, goste iznenađenja, te niz drugih zabavnih programa, poseban dio u ovoj cijeloj priči sigurno će imati i klizanje za građane u pulskoj Areni. Ako vremenske prilike to dopuste, 13. rujna za mnoge će građane Pule biti poseban dan jer će od 21:15 sati pa čak do ponoći imati priliku navući klizaljke i klizati u građevini staroj više od 2000 godina.

Kako bi doživljaj bio potpun, klizanje će za sve građane biti besplatno! Naime, zahvaljujući inicijativi gradonačelnika Pule Boris Miletića, 500 pari klizaljki bit će besplatne za građane i goste Pule. Jasno, svi građani koji imaju svoje klizaljke također su dobrodošli i njima je na raspolaganju led u amfiteatru puna tri sata.