IMA SE!

I olimpijci traže lovu od hrvatske Vlade

18.04.2011 u 13:30

Bionic
Reading

Olimpijci su predsjednici Vlade Jadranki Kosor predstavili i inicijativu za uvođenje naknada za izuzetan sportski rezultat, koje bi se uvele nakon 40-te godine života za sportaše, jer oni često nakon završetka karijere zapadnu u egzistencijalne teškoće

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se danas u Banskim dvorima s predstavnicima Hrvatskog kluba olimpijaca, koji su joj predstavili program uključivanja sportaša u promociju Hrvatske, jer, kako su rekli, najveći perceptivni efekt promociji naše zemlje donose upravo oni.

Predsjednica Vlade istaknula je kako Hrvatski klub olimpijaca može pomoći i u kampanji ulaska Hrvatske u Europsku uniju, kao osobe koje su i dosad pridonosile nacionalnom ponosu, ali i promociji male zemlje velikih sportaša.

Olimpijci su predsjednici Vlade Jadranki Kosor predstavili i inicijativu za uvođenje naknada za izuzetan sportski rezultat, koje bi se uvele nakon 40-te godine života za sportaše, jer oni često nakon završetka karijere zapadnu u egzistencijalne teškoće. Predsjednica Vlade to je prihvatila i najavila izradu zakonske podloge za ovaj prijedlog, stoji u prioćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.