BEZ POVJERENJA U HNS

I Mamić digao ruke od stranih sudaca?

28.04.2009 u 07:38

Bionic
Reading

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u ponedjeljak navečer izjavio je da više nema smisla raspravljati o tome što će HNS poduzeti u vezi Dinamova zahtjeva da derbi protiv Hajduka sude strani suci

'Što da kažem? Što god rekao, ništa se neće promijeniti. Uzmite samo primjer licenciranja klubova, do jučer je pet klubova imalo licencu, a u četvrak će ih biti 18. Igrački se nećemo predati, a o svemu drugom nema smisla raspravljati', Mamićeve su riječi nakon sjednice Izvršnog odbora Dinama, održane u ponedjeljak navečer.

Predsjednik kluba Mirko Barišić kazao je kako se Dinamo ničemu ne nada, te da mu jedino preostaje da se uzda u svoje igračke kvalitete.

Prijepodne je održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a na kojoj se trebalo odlučivati o tome hoće li strani suci suditi na derbiju Dinama i Hajduka, a Mamić ju je napustio i, kako je objavljeno u hrvatskim medijima, članovima IO poručio da su 'razbojnici'.

Izvršni odbor HNS-a ima 21 člana, a na sjednici ih je bilo 13. No, nakon što je Sudačka komisija HNS-a podržala domaće suce, Zdravko Mamić je napustio sjednicu, a za njim su otišli i Ivan Brleković te Josip Bartolić, pa više nije bilo kvoruma za donošenje odluka.

Odluku o terminu nove sjednice trebao bi donijeti predsjednik HNS-a Vlatko Marković nakon konzultacija.ttt