NAKON MAMIĆA

I Hajduk pozvao obitelj Purda u goste

05.03.2011 u 15:45

Bionic
Reading

Kad su na Poljudu čuli kako je Purda zahvalio Mamiću na pozivu i potvrdio da navija za Hajduk, Splićani su promptno reagirali i pozvali ga u goste zajedno s obitelji

Zdravko Mamić prvak je populizma, ništa mu ne može promaći. Tako je u petak iskoristio oslobađanje hrvatskog branitelja Tihomira Purde za promociju Dinama i sebe, kao najvećih humanitaraca u Hrvatskoj. Na press konferenciji spremno je prikazao otisnuti dres Dinama s Purdinim prezimenom na leđima, a onda je i javno prozvao 'dinamovca Purdu' da mu dođe u goste u Maksimir.

Ništa bolji od Mamića nisu ni čelnici Hajduka. Oni su šutjeli sve dok nisu čuli Purdin odgovor - 'prihvaća Mamićev poziv iako je hajdukovac, no poklonu se ne gleda u zube'. Najednom su se i oni sjetili Purde, pa su ga, zajedno s obitelji, pozvali u goste, na utakmicu po vlastitom izboru.

Dok je hrvatski branitelj Purda nedužan čamio dva mjeseca u zatvoru u Zenici, čelnici naših dvaju najvećih klubova nisu se sjetili njega i njegove obitelji, koja je teško proživljavala cijelu situaciju. Postao im je zanimljiv tek kad je izašao iz zatvora.