PARKER VRLO UPITAN

I Englezi muku muče s ozlijeđenim igračima

12.05.2012 u 11:05

Bionic
Reading

Nije samo izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, na mukama s ozlijeđenim igračima. Problema imaju i Talijani, Španjolci, Englezi... Hodgsonov novi problem je Scott Parker

Vezni nogometaš Tottenhama Scott Parker u opasnosti je od propuštanja Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj zbog ozljede Ahilove tetive.

Novi izbornik engleske reprezentacije Roy Hodgson trebao bi odrediti svoj popis od 23 putnika za Euro u srijedu, nakon čega će svi odabrani igrači pet dana kasnije otputovati u trening-kamp u Španjolsku. Međutim, Parker u ovom trenutku nije zdrav.

'Scotty nije spreman. Morao sam ga ostaviti na klupi protiv Aston Ville. Ima problem s Ahilovom tetivom koji se ne pogoršava, ali se ni ne poboljšava. U ovom trenutku se muči i to traje nekoliko tjedana. Nema nikakvog puknuća, ali ga boli i morat ćemo vidjeti hoće li biti spreman za Fulham. Nakon nedjelje će primiti nekoliko injekcija i nadamo se da će to pomoći', komentirao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp, uz dodatak:

'Specijalist misli da to može riješiti, ali trebat će mu desetak dana odmora na kraju sezone'.

Parker je bio privremeni kapetan 'Tri lava' u veljači u prijateljskoj utakmici Engleske protiv Nizozemske, a zajedno sa Stevenom Gerrardom natječe se za kapetansku vrpcu reprezentacije svoje zemlje na Euru.

Podsjećamo, u petak je bez šanse za nastup na Euru ostao stoper Manchester Uniteda Chris Smalling zbog ozljede prepona. Eventualni izostanak Parkera zabolio bi Hodgsona puno više.