SPORTAŠI MEĐU UZVANICIMA

I džentlmen Mara divio se luksuznim Infinitijima

09.07.2010 u 12:55

Bionic
Reading

Pozivu na promociju ekskluzivnih Infinitijevih vozila rado se odazvao i poznati hrvatski bivši nogometaš Silvio Marić

Ionako poznat kao ljubitelj luksuznih automobila (dakako, i ljepotica koje često dolaze u kompletu), Mara je imao i razlog više da sinoć posjeti Muzej suvremene umjetnosti. Naime, Infiniti je i sponzor velikog humanitarnog malonogometnog turnira zagrebačkih kvartova 'Ponos grada mog' koji počinje u rujnu, a u organizaciji je Akademije Marić i Sportskog centra Lučko. Dio prihoda s turnira bit će doniran AK Agramu, klubu za osobe s invaliditetom iz Zagreba.

'Puno je posla oko organizacije tog jedinstvenog turnira, no ipak ću stići i odmoriti se malo, tradicionalno ću u Vodice i Novalju na odmor', rekao nam je popularni Mara, kojega smo zatekli u društvu proslavljenog bivšeg vaterpolista Dude Šimenca.

A da nije samo fakin, već i veliki gospodin, Mara je pokazao prije samog početka predstavljanja automobila. Naime, uzvanici su se brže-bolje dohvatili stolica da sjednu prije početka, no nije bilo dovoljno za sve, čak je i nekoliko dama ostalo stajati, te su ljudi iz organizacije stali izvlačiti nove kako bi svi sjeli. Tu im je odmah u pomoć skočio 'fizikalac' Mara i pomogao dijeliti stolice, ne mareći što je promocija već počela i što ni sam nije sjedio. Za svaku pohvalu!