TU NEMA DVOJBE

I dok je Đoković pao u nemilost kolega, francuski tenisač lijepo svima pojasnio zašto je stao na stranu prvog igrača svijeta

02.07.2020 u 16:44

Bionic
Reading

Novak Đoković zbog organizacije Adria Toura, na kojem se pojavio koronavirus, trpi napade sa svih strana, čak i od teniskih kolega, ali ima i onih koji su stali na njegovu stranu

Pandemija se primirila, ali i dalje se u svijetu pa tako i Hrvatskoj pojavljuju novi slučajevi i žarišta koronavirusa. Prošli mjesec su se na turnirima u Beogradu i Zadru, u sklopu Adria Toura, pojavili slučajevi zaraženih tenisača i osoba koje su bile dio humanitarnog spektakla.

>> Novak Đoković i supruga Jelena ponovno su se u Beogradu testirali na koronavirus, a rezultat je negativan

Novak Đoković razapet je od medija iako se diljem Europe održavaju sportska događanja i uz prisutnost gledatelja. I neke kolege kao Nick Kyrgios krenule su džonom na prvog igrača svijeta, a malo je bilo onih poput Andyja Murrayja koji su imali hrabrosti biti uz Đokovića.

Još jedan igrač s ATP Toura, Francuz Pierre-Hugues Herbert, imao je nšeto za reći na tu temu...

'Bio sam sretan što se tenis ponovo igra. Trebala je to biti velika zabava, a pretvorilo se u noćnu moru. Možda se sve odigralo previše rano. Novak ima mnogo ideja. Jasno je da se one ne sviđaju svima. Ali, on mnogo daje tenisu i nama igračima i zato sam na njegovoj strani', rekao je Herbert.

  • +14
Novak Đoković s Donnom Vekić i Olgom Danilovom na koncertu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL