što čeka engleze?

I bivši igrač Barcelone, PSG-a, Rangersa, Evertona i Arsenala, a sada trener 'topnika' na listi zaraženih koronavirusom

12.03.2020 u 23:51

Bionic
Reading

Iako se tijekom četvrtka još pretpostavljalo kako će engleska Premier liga ovog vikenda normalno nastaviti svoje natjecanje, nakon vijesti koju je u kasnim satima objavio Arsenal, nismo baš sigurni da će se u Engleskoj igrati kolo

Nakon što su prvenstva obustavili Španjolci, Talijani, potom i Francuzi, ali i još mnoge druge europske pa i svjetske zemlje, čini nam se da su vrlo blizu toj odluci i Englezi.

Naime, osim što su tri igrača Leicester Citya završila u samoizolaciji, tijekom četvrtka iz londonskog Arsenala poslali su obavijest da je njihov trener, Španjolac Mikel Arteta zaražen koronavirusom. Naravno, 37-godišnji trener odmah je prebačen u izolaciju.

'Naše misli su s Mikelom koji je razočaran, ali je u dobrom raspoloženju. U stalnim smo razgovorima sa stručnjacima kako bismo ovu situaciju što bolje pratili. Jasno je da nećemo moći igrati određene utakmice, a sada je bitno da provjerimo i ljude koji su bili u kontaktu s Mikelom', priopćili su iz Arsenala.

'Vrlo razočaravajuće. Osjećao sam slabost i odlučio sam se testirati. Bit ću uskoro na poslu, čim mi to dozvole', rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta.