nakon 13 sezona

Htio je u Realu ostati do mirovine, ali postao je višak i sada pod hitno želi odlazak iz Madrida

24.02.2019 u 15:55

Bionic
Reading

Brazilski reprezentativac i branič Reala, 30-godišnji Marcelo ovog bi ljeta trebao napusiti Santiago Bernabeu

Iako španjolski mediji o mogućem odlasku Marcela iz Reala pišu već tjednima, ovog vikenda cijela je priča poprimila konkretnije obrise.

Naime, kako javlja Telemadrid, Brazilac se tijekom tjedna sasatao s čelnicima kluba i najavio im kako bi želio napustiti klub.

  • +5
La liga, Real Madrid - Girona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve to ni ne čudi jer trener Santiago Solari posljednjih tjedana puno manje daje prilike Brazilcu, a puno češće 22-godišnjem Sergiju Reguilonu. Marcelo se nije mogao pomiriti s tom činjenicom i pod hitno je zatražio sastanak, a kojeg je na kraju i održao.

U razgovoru s direktorom Joseom Angelom Sanchezom jasno je naglasio svoju želju ali i otkrio kako namjerava preseliti u Juventus, što i nije čudno jer u torinski ga je klub pozvao Cristiano Ronaldo.

Portugalac ga je nagovarao još prošlog ljeta, ali se Marcelo se u rujnu ogradio od tog poziva.

'Jako sam sretan u Madridu, ljudi znaju da je ovdje moj dom. Još imam puno godina za odraditi u Realu. Čitao sam puno toga, ali kao što sam rekao, uzbuđen sam kao Vinicius, kao da imam 18 godina... Ostat ću ovdje do kraja ugovora', rekao je prije nekoliko mjeseci Marcelo.

No, okolnosti su se promijenile. Mogli bi i klubovi, a Juventus je spreman platiti 45 milijuna eura za Brazilca.

Marcelo je u Real stigao u zimu 2007. iz Fluminensea za samo šest milijuna eura. Za Kraljevski klub je odigrao 476 utakmica, zabio 36 golova te osvojio četiri Lige prvaka, četiri prvenstva i dva kupa.