PRVI PROBLEMI

Hrvoje Perić trenira sa Zagrebom, Radić problem za Zadar

18.09.2012 u 12:31

Bionic
Reading

Hrvoje Perić, najavljivan kao vrlo izgledno pojačanje KK Zadra, započeo je treninge s KK Zagrebom! Razlog naglog zaokreta krije se u činjenici da iz vodstva kluba s Višnjika nakon prvih dogovora Perića nitko nije kontaktirao. S druge strane stigao je poziv iz Trnskog u kojem je Perića dočekao trener s kojim je odlično surađivao baš u Zadru – Danijel Jusup

Kako jedna loša vijest ne dolazi sama, osim gubitka Perića Zadar more i druge brige. Ante Delaš, Franko Kaštropil, Zoran Vrkić i Ivica Radić zatražili su zaštitu svojih ugovora preko HKS-a. S Delašem i Kaštropilom klub je pronašao zajednički jezik, Vrkiću se duguje manji iznos za koji bi se moglo pronaći rješenje, međutim tvrd orah je Ivica Radić.

Zbog, kako kaže, nekorektnosti kluba ovaj Omišanin ne pristaje na kompromise, a to znači da do sljedeće srijede Zadrani moraju isplatiti ovog igrača do lipe ili neće moći registrirati igrače koji su pristigli ove sezone i započeti natjecanje u ABA ligi.

S obzirom na financijsko stanje kluba, čini se kako je jedina opcija koja Zadranima preostaje angažiranje kvalitetnog pregovarača.