32-GODIŠNJI EKONOMIST

Hrvoje Maleš novi je predsjednik Hajduka

26.04.2011 u 17:36

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Hajduka izabrao je Hrvoja Maleša za novog predsjednika, kojem će u radu kao članovi uprave pomagati Pavle Cicarelli i Milo Nižetić

Natječaj za izbor Hajdukova predsjednika rezultirao je pomalo neočekivanim izborom najmlađeg kandidata, novi predsjednik Hajduka 32-godišnji je magistar ekonomskih znanosti, voditelj poslovnog centra Split za Banco Popolare Croatia.

Malešu će u radu pomagati nekadašnji golman Hajduka, danas trener Junaka, Milo Nižetić te marketinški stručnjak s međunarodnim iskustvom Pavle Cicarelli. Predstavljanje kandidata bit će organizirano u četvrtak u 14 sati, a kandidati bi trebali potpisati trogodišnje ugovore te početi raditi za sedam dana.

Dok se čeka prvo obraćanje javnosti novog predsjednika Hajduka, prisjetimo se da je uoči plasmana u završni krug izjavio da su osnovne značajke njegovoga rada samostalnost i transparentnost, a najvažniji prioriteti financijska stabilnost kluba te omladinska škola.

'Uoči razgovora s povjerenstvom pronašao sam podatak da je Hajduk svega jednom bio prvak kada u momčadi nije imao više od pola igrača poniklih u vlastitom omladinskom pogonu. To će biti glavni ciljevi mog programa rada u Hajduku', rekao je prije desetak dana Maleš.