NEZADOVOLJSTVO

Hrvatski trener Niko Kovač nije skrivao frustraciju s onime što se dogodilo u derbiju s Leipzigom

15.09.2019 u 13:17

Bionic
Reading

U derbiju četvrtog kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su igrali 1:1, a hrvatski stručnjak na klupi bavarskog kluba Niko Kovač nije nikako bio zadovoljan rezultatom

Podsjećamo, gosti iz Münchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Müller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1:1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu.

'Igrali smo senzacionalno u prvom dijelu, bio je to naš najbolji nastup ove sezone. Nismo im dopustili da nam zaprijete, ali nismo iskoristili tu dominaciju. Sami smo si otežali. Nismo trebali skriviti taj jedanaesterac nakon izgubljene lopte', rekao je Kovač te dodao:

  • +9
Leipzig - Bayern, 4. kolo Bundeslige, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

'Bila je to u nastavku otvorena utakmica. No ovaj rezultat izaziva frustraciju. Imali smo puno više prilika, igrali smo dobro i na kraju nesretno prosuli dva boda.'

RB Leipzig je na vrhu ljestvice sa 10 bodova, jednim više od druge Borussije iz Dortmunda, a dva više od trećeg Bayerna i četvrtog Wolfsburga.