REAKCIJE RUKOMETAŠA

Hrvatski reprezentativci se putem društvenih mreža opraštaju od Zlatka Saračevića: Teško mi je zamisliti da te više nema...

22.02.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan Zlatko Saračević (59) umro je u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive, a putem društvenih mreža od njega se opraštaju i sadašnji reprezentativci

Podsjećamo, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32:29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu, ali pokušaj oživljavanja nije uspio.

Od Saračevića se opraštaju bivši suigrači, treneri, prijatelji i navijači, a putem društvenih mreža oglasili su se i pojedini hrvatski reprezentativci.

'Gospodin, prijatelj, čovjek! Teško mi je zamisliti da te više nema. Počivaj u miru', napisao je Zlatko Horvat.

  • +13
Zlatko Saračević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Trener, mentor, ljudina.. PRIJATELJ! Nevjerica i tuga neopisiva. Dragi Sarač hvala ti za sve. Počivao u miru Božjem', oglasio se Luka Stepančić.

'Zbogom Legendo! Hvala ti na svemu ljudino', riječi su Filipa Ivića.