ostaje u francuskoj

Hrvatski reprezentativac trebao je potpisati ugovor života, zrakoplov je već čekao polijetanje, a onda se dogodio preokret...

01.02.2021 u 08:31

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car, spominjao se kao potencijalno pojačanje Liverpoola, jer zna se da 'redsima' itekako 'šepa' u zadnjoj liniji

Nakon što je zbog ozljeda ostao bez zadnje linije, menadžer engleskog prvaka Liverpoola Jürgen Klopp krenuo je u potragu za obrambenim pojačanjima.

Virgil van Dijk i Joe Gomez već su duže izvan stroja, Fabinho ima problema s mišićima, a obrambeni problemi Liverpoola pogoršali su se ovaj tjedan nakon ozljede Joela Matipa.

Stoga ne čudi što je Liverpool krenuo u istraživanje tržišta kako bi doveo središnjeg braniča i olakšao obrambene nevolje.

Kao jedan od najozbiljnijih kandidata za dolazak na Anfield, spominjao se i 24-godišnji hrvatski reprezentativac, Duje Ćaleta-Car, inače igrač Olympiquea iz Marseillea.

A da sve nije bilo samo us feri nagađanja, potvrđuje i činjenica da je privatni zrakoplov već bio spreman za let prema Engleskoj.

Međutim, klub iz Marseillea stopirao je ovaj transfer u zadnji tren, jer francuski velikan nije uspio pronaći adekvatnu zamjenu u finišu prijelaznog roka te će Ćaleta-Car do daljnjega ostati na Velodromeu.

Umjesto njega na Anfieldu je završio branič Prestona Ben Davies.

  • +21
Liverpool - Burnley Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL