ipak je višak?

Hrvatski reprezentativac napušta Juventus i odlazi u Englesku

27.12.2017 u 13:12

Bionic
Reading

Talijanski mediji raspisali su se o velikoj razmjeni igrača koju spremaju Juventus i Liverpool, a u nju će biti uključen i naš Marko Pjaca koji bi nogometnu sreću trebao potražiti na Anfield Roadu uz Dejana Lovrena...

Marko Pjaca (22) uspješno se oporavio nakon teške ozljede i operacije ligamenata koljena, ali i dalje mu trener Juventusa Massimiliano Allegri ne vjeruje te ga drži u drugoj momčadi. Pjaca igra i zabija, no čini se kako to Allegriju nije dovoljno. Dapače, talijanski mediji bliski Juventusu navode kako su Pjaci u Torinu odbrojani dani jer Juve s Liverpoolom priprema veliko razmjenu igrača.

Tako bi u Juventusu trebao završiti njemački reprezentativac Emre Can (23), a put Liverpoola bi krenuo - Marko Pjaca! Naime, oba kluba pokušavaju 'uštedjeti' i izbjegavaju izravne transfere te je ovakva zamjena idealna. 

Can je dijete Bayerna, no kako se tamo nije uspio nametnuti sreću je potražio u Bayer Leverkusenu, a u Liverpool je stigao u ljeto 2014. godine za 12 milijuna eura. Sada mu završava ugovor i na ljeto bi mogao otići bez odštete pa 'redsi' žele dobiti 'barem nešto' za njega. U isto vrijeme trener Liverpoola Jürgen Klopp ima vrlo visoko mišljenje o Pjaci koji bi se sigurno bez većih problema uigrao s Maneom i Salahom.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Tako bi oba kluba dobila ono što im treba, Juve pojačanje u vezi (navodno je Pjanić nezadovoljan i želi otići zbog sukoba s Allegrijem, a Khedira je često ozlijeđen), dok bi Liverpool dobio Marka Pjacu pred kojim je zasigurno blistava nogometna budućnost. Samo mu treba dati priliku...