kovač se pohvalio

Hrvatski prvak Dinamo u Srbiji kupuje igrača poniklog u Crvenoj zvezdi i člana mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine?

19.11.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Iako je do prijelaznog roka ostalo još dosta vremena, ovog je četvrtka u bosansko-hercegovačkim odnosno srpskim medijima objavljena vijest kako Dinamo navodno u svoje redove želi dovesti Stefana Kovača

Kako navodi Sportski žurnal, Dinamo je pratio 21-godišnjeg Stefana Kovača u utakmici mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije, gdje je veznjak Čukaričkog bio sjajan, te je upisao gol i asistenciju.

'Nisam detaljnije upućen u vezi Dinama, ali sam dobio informacije da sam im zanimljiv. Ima vremena za te priče', pohvalio se Kovač.

Dinamo bi, tako prenose mediji iz BiH, navodno već u siječnju pokušao zaključiti posao s Čukaričkim i Kovač bi mogao postati još jedan bh. nogometaš u redovima zagrebačkih 'modrih'.

Kovač, koji je rođen u Beogradu 14. siječnja 1999. godine, prošao je omladinske selekcije Crvene zvezde, a od siječnja 2019. godine je član Čukaričkog.

Trenutna vrijednost ovog igrača na nogometnom tržištu iznosi 800 tisuća eura.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
Dinamo - Istra 1961, 11. kola HT Prva liga, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL