javio se za tportal

Hrvatski košarkaški izbornik i trener Zadra Veljko Mršić opet završio u bolnici: 'Imao sam jaki pritisak u prsima...'

02.03.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije te trener Zadra, Veljko Mršić opet je završio u bolnici, jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Zdravstveno stanje košarkaškog trenera Veljka Mršića opet se pogoršalo zbog čega je otišao u bolnicu na nove post-Covid preglede te će propustiti utakmicu Zadra protiv Šibenika ovog utorka.

Kratkom porukom javio se za tportal.

'Hvala Bogu, danas (op.a utorak) mi je bolje. Jučer sam imao jaki pritisak u prsima i ujutro sam se čak i srušio. Zato sam opet otišao na dodatne pretrage', otkrio nam je Veljko Mršić.

Podsjetimo, Mršić je obolio od koronavirusa krajem prošle godine, a na Badnjak mu se stanje pogoršalo te je tada prvi put završio u bolnici zbog problema s disanjem, jakog kašlja i visoke temperature.

Prebolio je korona virus, na parket se vratio 17. siječnja, ali zdravstveni problemi i dalje su bili prisutni. U jednom trenutku stanje mu se opet pogoršalo, zbog čega ga nije bilo dva tjedna s momčadi. Početkom veljače situacija se napokon popravila, pe se Mršić priključio igračima. I činilo se kako je sve iza njega.

Vodio je svoju momčad u pobjedi nad Splitom 7. veljače, išao je i s reprezentacijom na završni ciklus kvalifikacija u Istanbul gdje je Hrvatska izgubila od Turske i Nizozemske, vodio je utakmice svog kluba protiv Partizana i Zaboka, no nakon posljednje utakmice njegovo stanje se opet pogoršalo.

Nadamo se i vjerujemo kako će ovaj izostanak biti ipak kraći te da ćemo Mršića vrlo brzo ponovno vidjeti uz košarkaški teren.