POZNAT NOVI PROTIVNIK

Hrvatski gladijator u UFC-u pred teškim izazovom

18.07.2012 u 20:55

Bionic
Reading

Igor Pokrajac napokon je dobio novi meč, a ovog puta u kavezu će se naći s Brazilcem, povratnikom u UFC i M-1 Global prvakom, Vinnyjem Magalhaesom

Nakon nešto malo duljeg čekanja, napokon nam je poznato s kime će hrvatski borac Igor Pokrajac ući u UFC-ov kavez u svojem 34. meču u karijeri. Borac Croatian Top Teama potvrdio je u razgovoru za Fight Site da ga je ovog tjedna kontaktirao UFC te da su mu za protivnika namijenili Vinnyja Magalhaesa.

Radi se o brazilskom borcu za kojeg se tek jučer neslužbeno saznalo da se vraća u UFC nakon što mu je istekao ugovor s M-1 Globalom s kojim je imao mnogo problema te definitivno nije ostao u dobrim odnosima sa svojim posljednjim poslodavcem.

Meč Pokrajca i Maglhaesa održat će se na UFC-u 152 koji je zakazan za 22. rujna u Torontu u Kanadi.

Magalhaes je u svojoj MMA karijeri osvojio pojas M-1 prvaka, a bio je također i više puta svjetski jiu-jitsu prvak. U ukupno 15 MMA borbi ubilježio je devet pobjeda i šest poraza, a posljednji put izgubio je prije dvije godine od Pedra Galize. Nakon toga nanizao je pet pobjeda.

Maglhaes je tijekom karijere već nastupao u UFC-u, ali je nakon samo jedne borbe dobio otkaz s obzirom na to da je izgubio od relativno nepoznatog Eliota Marshalla u travnju 2009. godine.