SPEKTAKL U NOVIGRADU

Hrvatski futsal igrači parirali četvrtoj ekipi svijeta

13.01.2012 u 21:20

Bionic
Reading

Rezultatom 1:1 okončana je prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Hrvatske i Rusije. Hrvatski futsal igrači su u petak u ogledu s ruskom reprezentacijom, četvrtom na Uefinoj rang ljestvici, pred mnogobrojnom novigradskom publikom zorno pokazali da mogu parirati i takvoj sili

Ruska futsal reprezentacija, inače četvrta sila svijeta, u Hrvatskoj se nalazi na pripremama za Europsko prvenstvo, a u sklopu priprema u Novigradu su odigrali prijateljski ogled s Hrvatskom koji je završio 1:1.

Iako su Rusi u osmoj minuti, zgoditkom Ildara Nugumanova, poveli, naši borbeni dečki izjednačili su u dvadeset i petoj minuti, za što je zaslužan Duje Bajrušović. Prvo poluvrijeme tako je okončano neriješeno, a rezultat se nije promijenio do kraja susreta unatoč svoj borbenosti na trenu, no i zahvaljujući odličnoj obrani vratara i kapetana naše momčadi Ive Jukića.

Reprezentativci izbornika Mate Stankovića, doznajemo, pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo od nedjelje nastavljaju na otoku Hvaru.

Hrvatska - Rusija 1:1

Strijelci: 0:1 Nugumanov 8’, 1:1 Bajrušević 24’

HRVATSKA: Ivo Jukić, Marin Stojkić, Josip Suton, Dario Marinović, Branko Laura, Franco Jelovčić, Tihomir Novak, Saša Babić, Jakov Grcić, Matija Đulvat, Vedran Matošević, Dario Šestić, Saša Subotić, Duje Bajrušević, Denis Mijatović, Frane Despotović.

RUSIJA: Sergey Zuev, Sergei Abramov, Nikolai Maltsev, Nikolay Pereverzev, Ildar Nugumanov, Ivan Milovanov, Konstantin Maevskiy, Anatoly Badretdinov, Sergej Georgiev, Kaetano Vagner, Kardozo Filo Sirilo, Lobo Pavadeda Gustavo.