zimski transfer

Hrvatska će kolonija na Sardiniji biti još brojnija; naš reprezentativac stiže u Cagliari

03.01.2019 u 18:05

Bionic
Reading

Marko Rog (23) pod svaku cijenu mora pronaći novi klub u kojemu će igrati jer će u protivnim izgubiti status reprezentativca. Sada se našao u središtu velikog transfera i vrlo vjerojatno će karijeru nastaviti na Sardiniji uz Darija Srnu i Filipa Bradarića

Napoli čini sve kako bi jedan od najnadarenijih talijanskih nogometaša, Nicolo Barella (21), karijeru nastavio na San Paolu. No, Cagliari zna kakvog dragulja ima u svojim redovima i neće ga pustiti za manje od 50 milijuna eura.

I tu se u priči o velikom transferu našao hrvatski reprezentativac Marko Rog koji bi se zajedno s Adamom Ounasom našao u 'paketu' s još oko 20 milijuna eura koje je Napoli spreman dati za Barella! Izvori bliski Napoliju tvrde kako je ponuda više nego ozbiljna i izuzetno korektna, a navodno ni čelnici Cagliarija nisu nezadovoljni. No, treba još ugovoriti neke detalje, a talijanski mediji sumnjaju kako na Sardiniji očekuju još neke, možda i izdašnije, ponude za svog talenta...

Rog je u ljeto 2016. godine iz Dinama stigao u Napoli za 16 milijuna eura, ali se nije uspio nametnuti u jakoj konkurenciji sjajnih veznjaka. Njegovo je neigranje veliki problem za reprezentaciju te je sam izbornik Zlatko Dalić isticao da oni koji neće imati kontinuitet u svojim klubovima više neće ni konkurirati za reprezentaciju. Zato je Rog krenuo u 'ofenzivu', zatražio je transfer, a među zainteresiranima je bila i Fiorentina.

  • +5
Serie A, Napoli - Frosinone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, sada je čini kako bi Rog mogao na Sardiniju gdje ga u redovima Cagliarija već čekaju Darijo Srna, Filip Bradarić i Marko Pajač. U Cagliariju bi se Rog i puno lakše nametnuo, konkurencija u veznome redu nije ni približno jaka kao u Napoliju.