POLUFINALE EURA U-19

'Hrvati su talentirani, moramo biti oprezni'

27.07.2010 u 14:24

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 19 sati traži prolaz u finale Europskog prvenstva. Pred izabranicima Ivana Grnje stoji domaćin prvenstva – Francuska

Mlade Hrvate nitko nije vidio tako daleko. Priznaje to i francuski izbornik Francis Smerecki.

'Prije nekoliko dana nisam znao mnogo o Hrvatskoj, ali sada sam se fokusirao na nju i znam malo više', rekao je Smerecki te nastavio:

'Oni su dobra, vrlo dobra momčad, kvalitetno organizirana, jedinstvena skupina s nekoliko sjajnih talenata. Bit će to lukava utakmica s malo prilika za pogodak.'

Deset igrača Francuske igralo je i u završnici Eura u reprezentaciji do 17 godina. Iskustva igranja takvih utakmica im ne nedostaje.

'Bit će to teška utakmica, ali ja sam optimist i mislim da idemo u finale. Ujedinjeni smo i fokusirani na Hrvatsku, ali moramo biti oprezni', završio je Smerecki.

A što kaže hrvatski izbornik Ivan Grnja?

'Teško je predvidjeti što će se dogoditi, ali mi vjerujemo u ovu momčad. Fantastično je biti u društvu reprezentacija kao što su Francuska, Španjolska i Engleska. Moramo biti organizirani u obrani i čekati svoju priliku. Oni imaju odlične igrače kojima treba malo prostora za gol', kazao je Grnja.