MAŠTOVIT URADAK

Horor najava za UFC-ovu borbu godine

09.11.2011 u 12:58

Bionic
Reading

Ovih dana se pojavila nova zanimljiva videonajava za meč godine u UFC-u između Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa. Autor uratka bio je vrlo maštovit

Sudar za UFC titulu u najtežoj kategoriji sve je bliže. Svaki dan se pojavljuje novi trailer koji najavljuje fajt godine. Jedan od njih ima u glavnoj ulozi glas UFC-ovog najavljivač u kavezu Brucea Buffera, ali i radnju horor filma 'Krug' (The Ring).

Podsjetimo, u filmu 'Krug' svi koji pogledaju kratki film na videokaseti (i odmah potom prime telefonski poziv) umrijet će točno za sedam dana s jezovitim izrazom na licu. Osim ako nisu sposobni razriješiti misterij.

Ovoga puta u najavi meča Velasquez vs. Dos Santos isto se pojavljuje videokazeta, glumci i telefonski poziv, no s druge strane se nalazi glas popularnog UFC-ovog najavljivača Buffera. No, najbolje da se sami uvjerite u to kako izgleda novi trailer.

Spomenimo još da vam Fight Channel (MaxTV, kanal 25) ekskluzivno pruža priliku, ne samo za gledanje ovog šampionskog obračuna Velasquez – Dos Santos, nego i za praćenje dvoboja Guida vs. Henderson, kao i cijele uvodne emisije koja prethodi mečevima. Event počinje u noći sa subote na nedjelju, 13. studenog u 3 sata.


Trailer za UFC

Trailer za horor film