u srijedu službena objava

Hoće li Dinamo potvrditi povratak Zorana Mamića u klub?

04.06.2019 u 17:42

Bionic
Reading

Već danima se priča o preustroju sportskog sektora zagrebačkog Dinama, to jest o povratku Zorana Mamića u Dinamo, nepravomoćno osuđenog na četiri godine i 11 mjeseci zatvora za izvlačenje višemilijunskog iznosa iz istog tog kluba

Tijekom utorka s Dinamove mail adrese poslana je pozivnica za press konferenciju, koju prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

pozivamo vas na press konferenciju koja će se održati 5. lipnja 2019. s početkom u 12.00 sati u press dvorani stadiona Maksimir na kojoj će biti predstavljena nova struktura sportskog odjela GNK Dinamo.

>> Žestoke reakcije nakon objavljene priče o povratku Zorana Mamića u Dinamo

Naravno, dok se pressica i službeno ne održi, možemo samo nagađati, ali vrlo je izvjesno da će na njoj biti predstavljen novi sportski direktor, o čemu već danima bruje zagrebačke ulice. Tu bi funkciju trebao preuzeti Zoran Mamić, koji je u vrijeme vladavine brata Zdravka, već i radio na toj dužnosti.

  • +4
Zoran Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Zoran Mamić potom se okušao i u ulozi trenera, te je osvajao trofeje, a koji su mu u jednom trenutku i otvorili vrata klubova s bogatog arapskog poluotoka.

No, nakon otkaza u Saudijskoj Arabiji, Zoran Mamić, uz podršku Zdravku odanih Krešmira Antolića, ali i ostalih članova izvrnog odbora, na čelu s predsjednicom kluba Vlatkom Peras, vraća se u 'modri' klub.

Sada se postavlja pitanje pozadine ovakvog preustroja kluba jer aktualni trener Nenad Bjelica vrhunski je radio svoj posao ali i ovaj u kojem su se dovodili i prodavali igrači, što je i rezultiralo velikim europskim iskorakom, zbog čega je i igračima porasla cijena.  

No, dok se pressica ne održi i dok se ne predstavi nova struktura sportskog odjeka GNK Dinamo, zaključke ne možemo donositi.