FURIJA PREMA NASLOVU

Hobotnica Paul 'izbacila' Njemačku

06.07.2010 u 12:45

Bionic
Reading

Dvogodišnja hobotnica Paul, koju još zovu i čudotvorna, predvidjela je i šesti ishod njemačke reprezentacije na SP-u. Nakon pet pogodaka, Paul poručuje da će se Nijemci morati zadovoljiti borbom za broncu

Paul je već toliko popularan da su lovci na senzacije pomoću Fotoshopa montirali njegovo predviđanje još jučer. Ipak, prevara je brzo otkrivena, intuitivna zvijezda SP-a svoj je sud dala danas.

Prema ustaljenu običaju, ponuđena mu je hrana u dvije zdjele, svaka u bojama zastave jednog od protivnika i Paul se odlučio za Španjolsku.

Paul je unaprijed najavio pobjede Njemačke nad Australijom, Ganom, Engleskom i Argentinom, kao i poraz od Srbije, za što je statistička vjerojatnost samo tri posto. Paul je 'sudove' donosio i tijekom zadnjeg Eura kada je pogodio ishod prvih pet utakmica, da bi promašio tek u finalu.

Najavio je pobjedu Njemačke, a s druge strane također je bila Španjolska koja je golom Torresa osigurala pobjednički trofej. Zanimljivo je da Nijemci u oba natjecanja nisu upisali nijedan remi, što bi automatski prevarilo vidovitog Paula.