SVEZNAJUĆI PAUL

Hobotnica kontra Elfa, Furija ide u finale

05.07.2010 u 15:29

Bionic
Reading

Ako ste do sada vjerovali hobotnici Paulu, tada nema razloga da prestanete. A taj engleski mekušac s njemačkom putovnicom predvidio je poraz Njemačke u polufinalu. Španjolci su, dakle, u borbi za naslov prvaka svijeta

Dosad 100-postotno točna u predviđanju pobjeda i poraza njemačke nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, hobotnica Paul 'poigrao se' i s najavom pobjednika polufinalnog dvoboja Njemačke i Španjolske. No ovog puta navijači i poklonici Elfa moraju strepiti; Paul je, naime, predvidio pobjedu Furije.

Čim su djelatnici vodenog parka Sea World u Oberhausenu u akvarij stavili dvije kutije s hranom, jednu s njemačkom zastavom, a drugu sa španjolskom, Paul se istog trenutka bacio na kutiju namijenjenu Furiji. Dosad je pogodio pobjedu nad Australijom i Ganom, poraz od Srbije, a u knock-out fazi pobjede nad Engleskom i Argentinom.

No prije nego što stavite koju kunu na kladioničarski listić, znajte da postoji i kvaka - Paul je izvrsno pogađao pobjede i poraze Nijemaca na prošlom Euru igranom u Austriji i Švicarskoj, no tamo mu je postotak pogodaka bio 80 posto.

Dakle, ako Njemačka ipak dobije Španjolsku, Paul će opet doći na tih 80 posto pogodaka. Pa tko voli, nek' izvoli.