a igrat će se u...

HNS odredio na kojem će se stadionu igrati posljednja utakmica kvalifikacija za Euro 2020.

11.07.2019 u 13:41

Bionic
Reading

U Zagrebu je ovog četvrtka održana 15. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza pod ravnanjem predsjednika Saveza Davora Šukera.

Kako prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza, izvršni odbor donio je odluku o domaćinstvima posljednje dvije domaće utakmice hrvatske reprezentacije ove kalendarske godine.

Hrvatska će posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2020., protiv Slovačke 16. studenoga u 20.45 sati, odigrati na stadionu HNK Rijeka.

Tri dana kasnije, Dalićevi izabranici će u prijateljskoj utakmici odmjeriti snage s Gruzijom na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Nadalje, IO je usvojio sve odluke potrebne za odigravanje Prve i Druge HNL u natjecateljskoj godini 2019./20. Među važnim novostima vrijedi izdvojiti da će klubovi moći unijeti 12 zamjenskih igrača u zapisnik, u kojem trebaju biti najmanje četiri igrača koji su najmanje četiri godine u razdoblju od 12. do 19. godine bili registrirani za klub HNS-a.

Također, izmijenjena je Odluka o sustavu stalnih natjecanja na način da od natjecateljske godine 2020./21. više neće biti kvalifikacija za Prvu HNL, već samo posljednji klub ispada, a prvak Druge HNL ulazi izravno.

  • +11
Davor Šuker Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX