dobar posao u italiji

Higuainov transfer pokrenuo je lavinu, a u cijelom poslu našao se i Alen Halilović

19.01.2019 u 12:19

Bionic
Reading

Čini se kako je odlazak Gonzala Higuaina u Chelsea bio 'okidač' koji će pokrenuti brojne transfere, kako u Italiji, tako i u cijeloj nogometnoj Europi. Dobra je stvar to što je svoje mjesto u cijeloj priči pronašao i zaboravljeni mladi hrvatski reprezentativac

Sjajan plan Milana polako se počeo ostvarivati. Vrhunski trgovci u redovima 'rossonera' poprilično su se kockali, ali u ovom se trenutku čini kako će im se sav rizik itekako isplatiti.

Dakle, Gonzalo Higuain gotovo sigurno odlazi iz Milana gdje je stigao na posudbu iz Juventusa. Sjajni argentinski napadač trebao bi potpisati s Chelseajem, a njegovim odlaskom 'rossoneri' će osloboditi nekoliko desetaka milijuna eura s kojima će krenuti u veliku kupovinu.

Glavi je cilj dovođenje poljskog napadača Krzystofa Piateka (23) koji je za momčad Genoe u prvom dijelu sezone zabio 13 golova i drugi je strijelac Serie A. Genoa za njega traži najmanje 40 milijuna eura odštete, a Milan je spreman platiti 30 milijuna eura u nekoliko rata, a uz to bi u suprotnom smjeru poslao dvojicu ili trojicu svojih igrača.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tu u priču 'upada' mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović (22) koji pod svaku cijenu želi otići jer trener Gennaro Gattuso ne skriva kako na njega jednostavno više ne računa. Uz njega bi put Genoe trebao krenuti i Andrea Bertolacci, a možda i napadač Franc Tsadjout.

Realno, odlazak u Genou, koja će se boriti za ostanak u ligi, trebao bi oživjeti karijeru Alena Halilovića. Momčad je to u kojoj bi bez problema trebao izboriti početnih 11 i gdje bi trebao ponovno uhvatiti formu. Odlazak u Genou Haliloviću bi bio sedmi klub u posljednjih nekoliko godina jer je u ljeto 2014. godine iz Dinama otišao u Barcelonu, bio je na posudbi u Gijonu, pa je u ljeto 2016. prodan HSV-u koji ga je posudio Las Palmasu iz kojeg je na kraju i stigao u Milan.