PRIJATELJSKA BRIGA

Hiddink preporučio Bilića Chelseaju

29.04.2009 u 10:52

Bionic
Reading

Vijest da je hrvatski izbornik Slaven Bilić jedan od kandidata za preuzimanje Chelseaja dobila je velik prostor i u otočkim medijima. Bez obzira na to što je cijela niska vrhunskih trenera na popisu potencijalnih kandidata za klupu 'bluesa', ime Slavena Bilića najviše intrigira tamošnju javnost

Slaven Bilić na korak do Chelseaja, mogao bi biti jedan od naslova priče o hrvatskom izborniku i londonskom klubu. Mediji u Engleskoj također prenose priču po kojoj je aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije već kontaktirao s klubom čiji je vlasnik Roman Abramovič, no kako prenosi The Sun, Bilić ima velike šanse zato što ga je navodno preporučio aktualni trener Guus Hiddink koji je, tvrdi isti list, Bilićev prijatelj.

Očito da Hiddink ne zaboravlja stare 'dugove' kad je Hrvatska pobjedom na Wembleyju osigurala 'njegovoj' Rusiji odlazak na Euro. Naravno da Hiddinku to nije motiv da preporuči Bilića Abramoviču, već njegova trenerska kvaliteta.

Iako i otočki mediji tvrde da je ovaj posao još daleko od realizacije, isto tako naglašavaju da ako nekim slučajem Hrvatska izgubi šanse za odlazak na SP, Bilić će sigurno preuzeti momčad sa Stamford Bridgea.