TRAŽI SE OSTANAK

Hiddink hladan na vapaje igrača Chelseaja

21.04.2009 u 13:09

Bionic
Reading

Broj nogometaša engleskog premierligaša Chelsea koji su javno zatražili od čelnika kluba da zadrže Guusa Hiddinka na klupi 'Bluesa' i iduće sezone sve je veći.

Nakon kapetana Johna Terrya, Franka Lamparda, Didiera Drogbe i Michaela Ballacka oglasili su se i Ashley Cole, te Salomon Kalou.

'Hiddink je preporodio ovu momčad. On je donio svjež zrak u naše redove. Dečki ga obožavaju. S njim je vrlo zabavno raditi, no nemojte misliti da se mi igramo na treninzima. Radi se vrhunski i vrlo kvalitetno,' kazao je engleski reprezentativac Cole.

Njegov istup podržao je i Kalou.

'Nitko u svlačionici ne želi pomisliti kako bi nas iduće sezone mogao voditi netko drugi. Nadam se kako će ostati u klubu.'

Hiddink je najavio kako će na koncu ove sezone napustiti redove Chelsea kako bi se ponovo maksimalno posvetio ruskoj reprezentaciji.

'Čelnici kluba su me pozvali da pomognem do kraja sezone, i to ću učiniti. Pristao sam na to zbog toga što postoji dobra suradnja između vlasnika kluba Romana Abramoviča i Ruskog nogometnog saveza. No, moj je prioritet ruska reprezentacija i želim dovršiti posao koji sam započeo', poručio je Hiddink.