PELE KONTRA MARADONE

'Hernandez može dostići Messijeve uspjehe'

10.05.2011 u 19:50

Bionic
Reading

Tihi rat između Pelea i Maradone se nastavlja. Nakon što je Maradona za svog nasljednika izabrao sunarodnjaka Messija, brazilska legenda Pele ulogu najboljeg dodijelila je Meksikancu Javieru Hernandezu - Chicharitu

Slavni nogometaš smatra da će 22-godišnji Meksikanac, koji je u 42 utakmice za klub s Old Trafforda zabio 20 golova, svojim uspjesima dostići i Lionela Messija.

'Nema sumnje da je u pitanju igrač koji strašno puno obećava. Sjajan je, gledao sam neke njegove utakmice na TV-u i došao do zaključka da je u pitanju izvanserijski nogometaš. Mogao bi biti novi Messi jer posjeduje velik talent. On predstavlja veliko nogometno iznenađenje, nešto poput golova Huga Sancheza', rekao je Pele.

Pele je istaknuo da s novim pohvalama na račun Chicharita treba pričekati dok se ne dokaže i u meksičkoj reprezentaciji kao što je to slučaj s Manchester Unitedom, ali da isto vrijedi i za Messija.

'Postoji velika razlika između Messija koji igra u Barceloni i Messija koji igra za Argentinu. Kada nastupa za reprezentaciju on, jednostavno, nije isti igrač', zaključio je Pele.