SLAŽE SE NOVI MEDVEŠČAK

Hecimovic i Prpich potpisali na još dvije godine

20.04.2010 u 09:54

Bionic
Reading

Omiljeni 'medvjedi' - John Hecimovic i Joel Prpich potpisom ugovora potvrdili su svoju vjernost Medveščaku za iduće dvije sezone. Zagrebačka publika tako će i dalje uživati u odličnoj igri dvojice Kanađana hrvatskog porijekla

Kanađani hrvatskih korijena - John Hecimovic i Joel Prpich produljili su vjernost zagrebačkom Medveščaku. Obojica igrača potpisala su ugovore za naredne dvije sezone (1+1).

'Iznimno mi je drago što sam s klubom postigao dogovor i što ću u Medveščaku igrati naredne dvije sezone. Medveščak je odličan klub s najboljim navijačima na svijetu i veseli me što ćemo se i idućih godina zajedno veseliti svakoj pobjedi kluba, izjavio je Hecimovic prilikom potpisivanja novog ugovora, o čemu on osobino nije dvojio ni u jednom trenutku.

Slična je stvar bila i s Prpichem; potpisivanje novog ugovora bilo je samo pitanje trenutka.

'Ne mogu ni zamisliti o odlasku iz Zagreba. Za mene kao igrača ovo je bila najbolja sezona do sada uz ovu nevjerojatnu publiku. Moja obitelj izvrsno se snašla u Zagrebu i zavoljela ovaj grad te planiramo ostati što je dulje moguće. Trenutačno smo u Americi, no jedva čekamo trenutak povratka u Hrvatsku', kazao je Prpich.

John Hecimovic tijekom protekle sezone za Medveščak je odigrao 60 utakmica, postigao 23 gola i ostvario 26 asistencija, a svega je 49 minuta proveo u kazni izvan leda. Za razliku od njega, Joel Prpić bio je nešto 'nemirniji' i u 65 odigranih utakmica zaradio 189 minuta izvan leda. Postigao je 15 golova i ostvario 32 asistencije.

Momčadi Medveščaka za iduću sezonu već su se pridružili Letang, Banham, Sertich, Guidarelly, Sandrock i Kinasewich. Pripreme KHL Medveščak počinju krajem srpnja 2010. godine.