USKORO U LJUBLJANI

Hecimovic i Medveščak rastali su se s osmijehom

31.08.2011 u 13:04

Bionic
Reading

Odlazak Johna Hecimovica iz Medveščaka nije mala stvar ni za klub niti za navijače. No važno je ipak naglasiti da unatoč kojekakvim napisima po medijima, zle krvi nije bilo i da klub pomaže Kanađaninu hrvatskih korijena u pronalasku nove sredine

John Hecimovic vise nije stanovnik Zagreba, premda je jasno da će se rado vraćati u nj. I kao hokejaš i kao čovjek koji je jako zavolio Hrvatsku. Njegov odlazak iz Medveščaka pomalo je iznenadio navijače, no nagađanja o ljutnji, problemima i zloj krvi ipak se nisu obistinila. Srećom!

Prema informacijama tportala, John Hecimovic jedan je od inicijatora odlaska iz Medveščaka i to ponajprije zbog loše tjelesne spremnosti. Kako je dolaskom novog trenera u klubu odlučeno i da će isključivo struka odlučivati o tome tko će biti u momčadi, a tko će otpasti, tako je i Marty Raymond jedan od najodgovornijih za nepostavljanje Hecimovica u momčad. No itekako je odgovoran i sam igrač koji je posve nespreman dočekao pripreme za novu sezonu.

'Čijenica je da problema s novcem nije bilo, baš kao što je činjenica da se zaista klub i igrač rastaju u prijateljskim odnosima', kazao nam je izvor blizak klubu, te naglasio kako uprava kluba posreduje pri Hecimovicevom prelasku u Olimpiju. Taj posao još nije zgotovljen, no izgledno je da će Kanađanin hrvatskih korijena ubuduće u Dom sportova stizati u dresu 'zmajčeka'.

'Klub njeguje jako dobre odnose s Olimpijom i zato je realno očekivati da će Hecimovic, vrlo dobar hokejaš koji je u protekle dvije godine puno dao Medveščaku, zaista i završiti u Ljubljani', dodao je naš sugovornik.