DINAMO BEZ STRAHA

Hearts propustio vodstvo i igrača više

23.08.2009 u 16:07

Bionic
Reading

Dinamov suparnik u 4. pretkolu Europske lige, Hearts, još uvijek ne zna za pobjedu. Danas je ubilježio i drugi domaći poraz iako je imao i vodstvo i igrača više

Dinamo sljedećeg tjedna uopće ne bi trebao imati problema s Heartsom, s kojim će u četvrtak igrati uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske lige. Već u prvoj utakmici u Zagrebu, Dinamo je slavio s uvjerljivih 4:0 te detektirao sve slabosti škotske momčadi. No slabosti Heartsa potvrđuju i njihovi domaći suparnici. Prvo Dundee, a danas i Glasgow Rangers, koji je na poluvremenu imao i zaostatak i igrača manje.

Hearts je u vodstvo stigao pogotkom Witteveena (31), a imao je i igrača više jer je već u 13. minuti isključen igrač gostiju Thomson. No Rangersi su u drugom dijelu došli do pobjede zgodicima McCullocha (63) i Boyda (90). Hearts je nakon dva kola škotskog premeirshipa na začelju, s još dvije momčadi, ali i utjehom da nema najgoru gol razliku.

Dakle, Dinamo i svi njegovi navijači koji se odluče u četvrtak, preko Udruge navijača Dinama i Speranze otputovati na utakmicu u Edinburgh, imat će sasvim sigurno mnogo razloga za sreću i zadovoljstvo.