TO JE PREZIDENTE

Hat trick Maleša na Torcida kupu

17.07.2011 u 09:40

Bionic
Reading

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš postigao je tri gola u pobjedi svoje momčadi 5:0, što je izazvalo oduševljenje oko tri tisuće okupljenih navijača na Torcida kupu

Prava fešta viđena je u subotu navečer na Torcida kupu na kojem je momčad Hajduk.hr s visokih 5:0 pobijedila Ericsson Nikolu Teslu. Zvijezda večeri bio je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš koji je sam postigao tri gola i oduševio brojne navijače.

Gledatelji su bili euforični još prije početka susreta kada je Drago Gabrić izveo početni udarac, što su pozdravili pljeskom i paljenjem 'bengalki'. Golijadu Hajduka započeo je koordinator omladinskog pogona Denis Kosor, koji je zabio krasan gol nakon kornera Krasimira Balakova. Na 2:0 povisio je trener u omladinskom pogonu Vik Lalić, da bi se s tri gola proslavio Hrvoje Maleš koji je doživio ovacije prepunih tribina stadiona u Vukovarskoj ulici.

Hajduk je nastupio u sastavu: Vladimir Balić, Saša Glavaš, Vik Lalić, Denis Kosor, Hari Vukas, Krasimir Balakov, Hrvoje Maleš, Jončo Arso, Ilija Gruev i Josip Skoko. S klupe ih je predvodio Zlatko Vujović.