SPURSI U RUSIJI

Harry Redknapp bio na operaciji srca

02.11.2011 u 17:51

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog premierligaša Tottenhema Harry Redknapp (64) podvrgnut je manjoj operaciji srca zbog čega će propustiti sutrašnju utakmicu Europske lige između Rubina iz Kazana i Spursa

Umjesto u Rusiju Redknapp je otišao na operaciju i prema prvim prognozama napustiti će bolnicu u iduća dva dana. Menadžeru londonskog sastava ugrađena su dva stenta u koronarnu arteriju.

'Harry je odlično podnio operaciju i osjeća se izvrsno. Bila je to manja operacija', kazao je predsjednik Spursa Daniel Levy.

Prije odlaska u bolnicu Redknapp je poručio kako se brzo vraća na klupu. 'Nadam se da ću se vratiti za nekoliko dana. Nemam se namjeru izležavati po cijele dane', rekao je trener hrvatskih nogometaša Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

Prema priznanju nizozemske zvijezde Rafaela van der Vaarta igrači su bili u šoku kada su saznali za zdravstvene tegobe svog menadžera, no smirila ih je vijest kako se radi o manjem zahvatu i kako njihovom učitelju nije ugrožen život.

'Svi smo bili u šoku kada smo na posljednjem treningu saznali vijest. Nadam se kako će sve proći bez ikakvih problema', kazao je nizozemski reprezentativac.

Spurse će u četvrtak u Kazanu voditi Redknappovi asistenti Kevin Bond i Joe Jordan.