HRVATI GA ODUŠEVLJAVAJU

Harry: Prodajom Modrića, počeo bi egzodus

02.10.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Luka Modrić ostao je ove jeseni u Londonu, tako je na kraju i sam želio. No, u 'krivom' dresu, jer Chelsea je opasno zagrizao i pod svaku cijenu želio ga dovesti. No, harry Redknapp nije popuštao

Koliko god Chelsea ponudio, u Tottenhamu su to odbili. Na kraju ni 40 milijuna funti nije bilo dovoljno Harryju Redknappu da pusti svog najboljeg igrača.

Sada je i objasnio zašto:

'Da je Luka otišao ovog ljeta u Tottenhamu bi nastao masovni egzodus. Obožavam ga kao igrača, a da smo ostali bez njega, značio bi to početak masovnog egzodusa ostalih iz kluba, imali bi kolonu igrača koji bi stajali pred vratima'.

Pa ga je nastavio hvaliti:

'Luka je krema, igrač iz samog svjetskog vrha. I nikad nećete čuti da se na njega nešto žalim. Ako ćemo iskreno, ista stvar je i s ostalim hrvatskim dečkima u Tottenhamu, Luka, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar'.

O Hrvatima, znali smo to i ranije, menadžer Tottenhama ima daleko najbolje mišljenje:

'Hrvati nisu od onih koji će se vucarati okolo i bacati stvari oko sebe ako ne uđu u momčad, ako nisu u prvom planu. Treniraju, hladne su glave, i rade naporno sve dok ne dobiju priliku. Volio bih kad bi se i ostali igrači ugledali na njih'.

Nogomet se igra radi publike, no i radi novca. Zna to i Redknapp.

'Nitko mi ne može reći da igraču ne bi zavrtjelo u glavi od igranja u Ligi prvaka za Chelsea i to od 130 tisuća funti tjedne plaće. Luki nisam ništa zamjerio, pa i on je samo ljudsko biće. Znam za igrače koji nikad ne bi više igrali za stari klub, išli bi kod predsjednika, razvalili vrata i tražili odlazak. Ali ne i Luka. Ako je razočaran što je ostao u Tottenhamu, to nisam mogao primijetiti'.