A NE DA MU IGRATI...

Harry pobrkao lončiće, sretan je što Niko ne odlazi

28.01.2011 u 18:08

Bionic
Reading

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je, nakon što je propala mogućnost da Niko Kranjčar ode u Werder iz Bremena, kako je zbog takvog raspleta sretan

Iako je i strpljenje Nike Kranjčara dotaknulo dno, barem što se tiče njegova statusa u momčadi Harryja Redknappa, nakon kontradiktorne izjave Tottenhamova menadžera, možda se sada i Niko smekša. Naime, prije samo par dana Niko je inzistirao na odlasku, jer je nezadovoljan minutažom u igri, na što je Harry rekao da može otići ako stigne adekvatna ponuda. A ona je došla iz Bremena.


'Tu je njemački klub (Werder), koji je došao po Niku, ponudio dobar novac za njega, ali nisam ga želio izgubiti', rekao je Redknapp, a prenosi BBC.

Svoju želju da Niko ne ode, potkrijepio je i drugom činjenicom:

'Mislim da Kranjčar ne želi otići u Njemačku.'

Premda je upravo Redknapp inzistirao na dovođenju Stevena Pienaara iz Evertona te dodatno zakomplicirao Nikin povratak u prvu momčad, rekao je:

'Imamo puno utakmica pred nama. Trebat ćemo sve dobre igrače koje imamo, igrat ćemo u ritmu srijeda - vikend. Niko će dobiti priliku pokazati koliko je važan igrač za nas', te mu još malo tepao:

'On je dobar igrač, fantastičan igrač. Ja mislim da i on osjeća da Njemačka nije opcija za njega. Ako ostane kod nas, bit će mi to jako drago.'