VJERNI SLOVAK

Hamšik: Ne vidim razloga za odlazak iz Napolija

23.07.2012 u 17:51

Bionic
Reading

Hamšik je prošle sezone u nekoliko navrata bio na meti Milana, a ovog ljeta Napoli je već ostao bez jedne od vrlo važnih ofenzivnih karika Ezequiela Lavezzija koji je transferiran u Paris Saint Germain. No, Slovak tvrdi da nema takvih namjera, barem ne ovog ljeta

Slovački nogometaš Napolija Marek Hamšik kaže da je vrlo zadovoljan u napuljskom klubu, te da ne vidi razloga za napuštanje momčadi s kojom u idućoj sezoni očekuje nove trofeje.

Hamšik je prošle sezone u nekoliko navrata bio na meti Milana, a ovog ljeta Napoli je već ostao bez jedne od vrlo važnih ofenzivnih karika Ezequiela Lavezzija koji je transferiran u Paris Saint Germain. No, Slovak tvrdi da nema takvih namjera, barem ne ovog ljeta.

'Nema razloga da odem. Ovdje sudjelujem u važnom projektu na kojeg sam vrlo fokusiran. Došao sam u klub prije pet godina, nakon promocije u Seriju A, i od tada Napoli konstantno napreduje', izjavio je Hamšik za talijanski list La Repubblica.

'Sretan sam. Zašto to mijenjati? Da bi osvajao više? To mogu i u Napoliju. Ja stvarno vjerujem da ćemo i naredne sezone osvojiti neki trofej', dodao je slovački nogometaš koji drži da momčad odlaskom Lavezzija nije izgubila na napadačkom potencijalu.

'U napadu Napoli je jednako konkurentan. Doveli smo igrača poput Pandeva, a imamo i dvojicu mladih igrača koji puno obećavaju, Vargasa i Insignea. Nisam očekivao da je potonji tako dobar. Bit će nam značajno pojačanje bez obzira što će biti teško nadomjestiti igrača poput Lavezzija', zaključio je Hamšik.

Podsjetimo, prošlu je sezonu Napoli zaljučio osvajanjem Coppa Italije gdje je u finalu s 2-0 savladan prvak Juventus.