ŽELI SERIJU POBJEDA

Hamilton: Ovo je najbolji bolid koji sam ikad vozio!

31.07.2013 u 17:11

Bionic
Reading

Lewis Hamilton oduševljen je Mercedesovim ovogodišnjim bolidom s kojim vjeruje da može pobijediti u deset utrka ove sezone

Podsjetimo, prošli je vikend 28-godišnji Britanac ostvario svoju prvu ovosezonsku pobjedu s kojom se znatno približio vodećem Sebastianu Vettelu u ukupnom poretku. Do kraja je ostalo još devet utrka, a vozač Mercedesa uvjeren je da može dobiti sve do kraja.

'Prošle godine nisam imao osjećaj da imam bolid s kojim mogu dobiti deset utrka. Ali ove godine imam bolid s kojim ih mogu dobiti deset. Gume će igrati ključnu ulogu, no zbilja vjerujem u ovaj auto. Fenomenalan je. Tu je uz bok Red Bulla i Lotusa. Mislim da nam je u Mađarskoj tempo bio sličan,' izjavio je Lewis Hamilton pa dodao:

'Ako možemo nastaviti s ovakvim rezultatima u kvalifikacijama, držati se u vrhu i učiniti da nam gume rade kako su radile, mi ćemo se boriti s njima. Mercedes je drukčiji od svih bolida koje sam dosad vozio. Jedan je od najboljih. McLaren iz 2008. je bio prilično dobar. Ovaj bolid je još bolji.'

'Utrke koje dolaze mi odgovaraju. Jedva čekam drugi dio sezone, to mi je omiljeni dio. Još uvijek imamo neke nadogradnje koje slijede, ali mislim da smo napravili veliki korak naprijed u Mađarskoj,' zaključio je F1 prvak iz 2008. godine, koji se nada novoj tituli ove sezone.