dobro je prošao

Halilović odahnuo: Liječnički pregled nije pokazao ono najgore!

18.09.2017 u 17:42

Bionic
Reading

Alen Halilović u dvoboju svog Las Palmasa s Athleticom zaradio je u nedjelju ozljedu gležnja, ali magentska rezonanca pokazala je da se radi tek o parcijalnoj rupturi pa se neće ostvariti crne prognoze o tri mjeseca izbivanja...

Hrvatski 21-godišnji talentirani veznjak u posljednjih par godina imao je mnogo problema s borbom za minutažu na travnjaku u klubovima za koje je nastupao, no teške ozljede su ga zaobilazile.

  • +5
Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove nedjelje protiv Athletic Bilbaa činilo se da je zaradio baš takvu. Dogodilo se to u 37. minuti dvoboja, a radi se o lijevom gležnju i prve prognoze govorile su o izbivanju s terena čak tri mjeseca.

Srećom, magnetska rezonanca u ponedjeljak pokazala je da se radi samo o parcijalnoj rupturi pa bi se Alen mogao vratiti nogometu puno brže nego što je to u nedjelju itko očekivao.

Posljednjih tjedana Alen je konačno pronašao svoju formu koju je dugo tražio i u utakmici Malage upisao je asistenciju, da bi i protiv Athletica izgledao odlično u prvih pola sata igre, no onda se dogodila ozljeda. Ne bi ga ipak trebala ozbiljno uzdrmati...

Autor: YouTube