PRVI PUT NIJE BILO DOBRO

Halilović ponovo riskira i napušta španjolsku Primeru?

12.06.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Alen Halilović mogao bi ovog ljeta realizirati novi transfer i nastaviti karijeru u Galatasarayju, tvrdi dio turskih i njemačkih medija...

Podsjetimo, naš 20-godišnji veznjak prošlog je ljeta napustio Barcelonu i potpisao za HSV, ali nije se snašao u Bundesligi i nakon što je završio u Hamburgu na tribinama odlučio se vratiti u Primeru i zaigrati u redovima Las Palmasa.

Halilović se vratio u Španjolsku u sklopu posudbe i trebao bi ostati do kraja godine, no dio turskih i njemačkih medija tvrdi da se sprema novi transfer našeg talenta.

Naime, Galatasaray je zainteresiran za njegove usluge i volio bi ga dovesti u svoje redove ovog ljeta i sada ostaje samo pitanje hoće li se taj posao realizirati.

Za Halilovića bi to bio rizičan potez, jer pokazalo se da se najbolje snalazi u Primeri, dok je izvan nje već doživio jedan posrtaj u svojoj karijeri. Ipak, turska Superliga nije njemačka Bundesliga i mnogi su se talenti afirmirali baš tamo. No, konkurencija u momčadi bi mu bila žešća nego u HSV-u ili Las Palmasu, jer radi se o bogatom i ambicioznom klubu...