ZAMJENA TEZA ILI...

Halilović može što želi: Hvata li Mamiće panika?

10.12.2013 u 09:07

  • +8

MAXtv Prva liga, 19. kolo, Dinamo - Osijek

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Bionic
Reading

Alen Halilović, najveća Dinamova nada, od odlaska s klupe Krune Jurčića – kojeg je Alenov otac javno prozvao da nije dao pravu priliku njegovom sinu – ima sve moguće ovlasti, čini se

Od dolaska Zorana Mamića na klupu Halilović je dobio veliku minutažu i samim time slobodu u igri. Bogati europski klubovi i njihovi skauti redovito posjećuju Dinamo, a podatak da Halilović u ljeto 2014. može postati slobodan igrač, tj. može otići iz Dinama bez odštete očito mu daje krila.

Svi koji su uživo svjedočili utakmici Dinamo-Osijek (4:1) u Maksimiru po tko zna koji put mogli su se uvjeriti u to koliko je zaštićen 17-godišnji Halilović, nova 'zlatna koka' Dinama i braće Mamić.

Iako je s vrha tribine vidljivo da je riječ o nesportskom ponašanju i nepoštivanju trenera i suigrača (nije mu to prvi put; sjetite se svađe s Rukavinom u Vinkovcima!), u Dinamu baš i ne misle tako.

Kako doznaje novinar Sportskih novosti, za Halilovića ne bi trebalo biti posljedica. Iz krugova bliskih klubu procurilo je da su taj Halilovićev nesportski potez protumačili 'izoliranim incidentom' i 'dječačkom ljutnjom' te će mu oprostiti nervozu, pišu Sportske novosti

To je još jedan mudar potez braće Mamić (ili kako neki to vole reći - zamjena teza) koja će, po već viđenoj shemi zadnjih godina kada je Sammir u pitanju, svojoj zvijezdi sve oprostiti. U slučaju da Halilović potpiše novi ugovor, kao primjerice svojevremeno Luka Modrić, cijena na europskom tržištu bila bi mu kudikamo veća. Očito je interes minhenskog Bayerna za 17-godišnjeg virtuoza poremetio planove braći Mamić jer su na stolu već nekoliko puta imali 20 (i više) milijuna eura, ali svaki put transfer bi se zakomplicirao. Hvata li braću Mamić lagana panika ili neće kazniti tinejdžera čija je reakcija za njih 'očito normalna i sportska'?

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Dinamo - Osijek 4:1, sažetak