hendikep ili prilika?

Halilović iznenađujuće ostao bez najuglednijih suigrača!

16.08.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Momčad Las Palmasa prošle je sezone obilovala zvijezdama, no Jese je ovog utorka prešao u Stoke City, a klub je iznenađujuće prekinuo ugovor s Kevinom Princeom Boatengom...

Alen Halilović prošle se zime pridružio klubu iz Gran Canarije koji je već imao obećavajuću igračku postavu i mogao se tijekom jeseni pohvaliti remijem protiv šampionskog Reala, osvajača Primere i Lige prvaka. Sezonu je završio u sredini ljestvice.

Uoči nove sezone 'žuti' u svojim redovima ipak neće imati tako zvučne zvijezde, jer je Jese Rodriguez odlučio promijeniti sredinu i u novoj sezoni bit će na posudbi u engleskom Stoke Cityju.

Takav scenarij se očekivao, ali mnoge je iznenadio prekid ugovora s Kevinom Princeom Boatengom koji je prošle sezone uspješno oživio svoju karijeru u Las Palmasu.

Boateng je imao ugovor na još tri sezone, a španjolski mediji vjeruju da se radi o osobnim problemima i da bi mogao uzeti pauzu od nogometa ili se vratiti u Njemačku. Spominje se Kovačev Eintracht kao mogući budući klub.

Tako je naš mladi veznjak ostao bez dvije zvijezde među suigračima, što bi mu moglo i olakšati proboj do udarne momčadi, no stigao je na posudbu ipak jedan 'kapitalac' u sredini terena. Radi se o Vitolu koji je u čudnom transferu pristao igrati pola sezone za Las Palmas, a pola za Atletico...