ht prva liga - 12. kolo

Hajduku se za okršaj protiv Šibenika ipak vraća jedan od ključnih igrača? Evo gdje možete gledati dvoboj sa Šubićevca

17.10.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Ove nedjelje od 17.30 sati na Šubićevcu (Arenasport 3, MAXtv) snage će odmjeriti Šibenik i Hajduk. Iako bi splitska momčad u drugim okolnostima bila favorit, brojni izostanci u momčadi Bijelih, daju veću neizvjesnost ovom srazu

U trećem kolu HT Prve lige, Hajduk je na Poljudu pobijedio 1:0. Je li sada prilika momčadi Marija Rosasa za uzvrat? U Šibeniku su uvjereni da jest, jer gostima nedostaju mnogi igrači.

Prije svih, kartonirani Marko Livaja. Pod upitnikom je i Filip Krovinović, no kako smo dobili informaciju iz redova bliskih splitskom klubu, ovaj plemeniti veznjak ipak bi se mogao ukazati na travnjaku Šubićevca.

Znamo što očekivati protiv ekstra motiviranih momčadi kad dolazi Hajduk i naši navijači, ali nisam fokusiran na Šibenik i igrače Šibenika, nego na moje igrače i 100 posto sam siguran sad da će nam oni donijeti dobar rezultat. Nesretan sam zbog onih koji izostaju, ali imam povjerenje u one koji će nastupiti', izjavio je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Hajduku izostaju Livaja, Vuković Posavec, Eduok i Čuić, dok je Krovinović pod upitnikom.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Znam ja kako to izgleda, kako je to kada se susreću klubovi iz susjednih gradova. Nema dvojbe da je utakmica s Hajdukom od velike važnosti za naše navijače. Bilo mi je to jasno i na treningu u petak kada su Funcuti došli na naš stadion kako bi nam dali podršku. Ovaj derbi je posebna, drugačija utakmica od drugih. Opet s druge strane, u rezultatskom smislu, susret s Hajdukom je kao i svaki drugi jer nosi tri boda. Naša filozofija se zna, želimo u svakoj utakmici biti glavni protagonisti na terenu i uzeti sva tri boda. Igramo bolje nego što rezultati sugeriraju. Naročito se to odnosi na utakmicu s Goricom, gdje smo dominirali i na kraju ostali bez ičega. Radimo dobro na treningu i ako taj rad prenesemo na teren protiv Hajduka ne bojim se za konačni ishod', rekao je Španjolac Mario Rosas sa šibenske klupe, a prenosi Šibenik.In.

I ovoga puta nije Šibenik lišen izostanaka. Od ranije nema Močinića, Bilića, Mese, Sandesha, ali ni Suada Sahitija, te mladog Toressa.

  • +6
NK Šibenik - NK Gorica, HT Prva liga, nogomet, 1.10.2021. Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX