KUP

Hajdukovi igrači vježbali jedanaesterce za Slaven

25.11.2008 u 14:00

Bionic
Reading

Hajdukovci, osokoljeni uspjesima u posljednjih mjesec dana, koliko Miše sjedi na klupi, najavljuju prolaz u polufinale Kupa u utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici u srijedu (17 sati)

Ante Miše je do prvenstvene utakmice u Koprivnici imao dva rekorda, nije primio gol od kada je zasjeo na klupu Hajduka, a nije ni poražen. Jedan je niz prekinuo golom Krsitijan Čaval, drugi traje i dalje. Miše ga nema namjeru prekinuti ni u Koprivnici.

'Atmosfera u momčadi je zaista sjajna i ne razmišljamo o ničemu drugome nego o pobjedi,' najavio je trener Hajduka koji u ogledu u srijedu neće moći računati na ozlijeđenog Mladena Bartolovića, a kako se čini ni na Nikolu Kalinića koji osjeća umor i još nije u pravom ritmu nakon što je pauzirao zbog ozljede.

Tako će u napadu najvjerojatnije zaigrati Tomislav Bušić i Senijad Ibričić, a Kalinić će zajedno s dvostrukom strijelcem iz nedjeljnog prvenstvenog ogleda istih suparnika Mirkom Oremušom biti na klupi.

Hajduk se je nakon prvenstvenog ogleda nije ni vraćao u Split. Iskoristio je gostoprimstvo Varteksa i trenirao na njihovom pomoćnom stadionu, u utorak su vježbali i jedanaesterce, jer bi se u slučaju ponavljanja rezultata 0:0 iz splitskog ogleda, pobjednik odlučio udarcima s bijele točke.