VIJESTI S POLJUDA

Hajduk žestoko dobio po džepu, a zna se i termin odgođene utakmice protiv Gorice

19.09.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluku o kazni iz odgođene utakmice 2. kola

HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Rijeka.

Na sjevernoj tribini gdje su smješteni domaći navijači, u razdoblju od 65. do 66. minute upaljeno je pet baklji i dvije svjetleće bljeskalice, od 70. do 72. minute upaljeno je oko 25 baklji i dvije bljeskalice, u 74. minuti ubačena je jedna zapaljiva baklja u teren za igru ispred sjevernog gola kojom prilikom igra nije bila prekidana te od 75. do 76. minute četiri dimne kutije koje su stvarale narančasti dim.

Isto tako odgođena utakmica četvrtog kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice igrat će se 26. listopada s početkom u 16.30 sati.

Susret je tada odgođen zbog preklapanja s terminom utakmice kvalifikacija za Konferencijsku ligu Vitoria - Hajduk.

'S obzirom da je HNK Hajduk završio s natjecanjem u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu, nema više zapreke da se odgođena utakmica ne odigra u mogućem slobodnom terminu, 26. listopada, koji je dogovoren i usklađen s ugovornim partnerom za TV prava lige te je i raspored odigravanja utakmica 14. i 15. kola napravljen na način da osigurava optimalne natjecateljske uvjete za oba kluba', prenosi Hajduk odluku povjerenika za natjecanje Josipa Breznog.

Hajduk - Rijeka 2:0, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel
  • +21
Hajduk - Rijeka, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos