Nisu jedini

Hajduk u Švedskoj pronašao idealno pojačanje; bijeli zagrizli za nizozemskog napadača koji vrijedi milijun eura

09.02.2021 u 21:07

Bionic
Reading

Hajduk želi dovesti Anthonyja van den Hurka iz švedskog Helsingborga koji vrijedi oko milijun eura

Hajduk je u potrazi za pojačanjima koja bi ga barem iduće sezone vratila u borbu za vhr prvenstvene ljestvice. Prema pisanju švedskih medija, splitski je sastav zainteresiran za 28-godišnjeg napadača Helsingborga Anthonyja van den Hurka.

Osim Hajduka, Van den Hurka žele i neki izraelski i švedski klubovi, a sportski direktor Helsingborga Andreas Granqvist je rekao kako su nakon ispadanja u drugu ligu svi igrači na prodaju, pa tako i spomenuti nizozemski napadač.

'Riječ je o sjajnom napadaču za kojeg je interes pokazalo nekoliko klubova, ali još uvijek nismo dobili službenu ponudu. Očekujem da će on i u 2021. godini nositi dres našeg kluba', rekao je Granqvist. Prema pisanju medija u Švedskoj, Helsingborg bi Van den Hurka bio spreman pustiti za oko milijun erua.

Nizozemski napadač je prije dolaska u švedski klub igrap za nizozemske drugoligaše MVV Maastricht, De Graafschap, Eindhoven i Den Bosch. Prošle je sezone u 27 utakmica zabio 11 golova, a ugovor s Helsingborgom mu traje do kraja 2022. godine.

Pogledajte još jednom najbolje golove 19. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.