Kuha se veliki transfer

Hajduk se želi već iduće sezone vratiti u vrh domaćeg nogometa; Bili bacili oko na jednog od najboljih hrvatskih reprezentativaca

07.06.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Hajduk na poziciju desnog beka želi dovesti Šimu Vrsaljka iz Atletico Madrida

Šime Vrsaljko je na meti Hajduka. Ovu totalno senzacionalnu tvrdnju lansirale su Sportske novosti koje tvrde da je Hajduk u potrazi za desnim bekom došao upravo do Vatrenog koji igra u Atletico Madridu i jedan je od glavnih igrača reprezentacije.

Isti izvor piše kako se za sada više radi o navijačkom maštanju nego ozbiljnijim pregovorima prvenstveno zato što bi Vrsaljko mogao biti ipak preveliki zalogaj za splitski sastav. Hrvat ima još godinu dana ugovora s Atletico Madridom pa je već to prva prepreka jer ga madridski sastav sigurno neće pustiti besplatno.

Čak i da ga pošalju u Hajduk na posudbu, Vrsaljko u Atleticu ima 1.5 milijuna eura po sezoni što je za Bile ipak prevelik novac pa bi morali prodati još nekoliko igrača kako bi skupili za hrvatskog reprezentativca i igrače u njegovom rangu. Čak i da to uspiju, imaju Bili i većih briga prije kupovine Vrsaljka.

Dvije od tih većih briga su Lovre Kalinić i Marko Livaja za koje navijači žele da ostanu u Hajduku. Livaji konstantno šalju poruke da ostane još barem jednu sezonu, a Kalinić je također donio iskustvo i sigurnost u redove splitskog sastava. Njih dvojica neće biti jeftini, ali uspiju li njih zadržati, pa onda i dovesti Vrsaljka, Bili bi se mogli vratiti u sami vrh hrvatskog nogometa.