Ht Prva liga

Hajduk s novim trenerom dolazi na noge Dinamu kojem bi pobjeda značila sve; evo gdje možete gledati najveći hrvatski derbi

27.01.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Dinamo će od 17.05 ugostiti Hajduk, a tu utakmicu možete gledati na Arenasport 3 kanalu (MAXtv) uz izravan tekstualni prijenos na tportalu

Dinamo će danas od 17.05 na Maksimiru (Arenasport 3, MAXtv) ugostiti Hajduk u najvećem hrvatskom derbiju. Riječ je o utakmici iz 13. kola HT Prve lige koja je ranije odgođena, a sada u nju Hajduk ulazi s novim trenerom, Talijanom Paolom Tramezzanijem.

Tramezzani je svoj mandat u Hajduku započeo pobjedom nad Šibenikom od 0:1 i tako otvorio drugi dio prvenstva. S druge strane Dinamo je uoči derbija, u nastavku natjecanja, izgubio od Rijeke 0:2 na Maksimiru, te u ludoj utakmici punoj preokreta pobijedio Goricu u Velikoj Gorici s 4:3.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Čeka nas treća velika utakmica u nastavku prvenstva. Ritam je strašan, zgusnut, ali to smo znali i trebamo se na njega priviknuti. Utakmica protiv Hajduka je najveći hrvaski derbi bez obzira na stanje na tablici. Ostali su nam dužnici od zadnje utakmice u Maksimiru kada su nas pobijedili i učinit ćemo sve isperemo taj gorak okus', rekao je trener Dinama Zoran Mamić u najavi susreta pa dodao:

'Hajduk dolazi s novim trenerom, ali to su njegove brige. Mi se moramo koncentirati na našu igru i na bolje korištenje šansi no što je to bio slučaj u prve dvije utakmice. Također u obrani moramo biti koncentiraniji jer pet primljenih golova u dvije utakmice nije uobičajeno za Dinamo. Po meni, Hajduk ima najbolju individualnu igračku kvalitetu u našoj ligi odmah iza Dinama i zato mi je nevjerojatno na kojoj se poziciji nalazi', rekao je Mamić.

Tramezzani je istaknuo da je zadovoljan napretkom svoje ekipe.

'Još jednom ponavljam da sam sretan zbog igrača nakon ostvarene pobjede u Šibeniku, a posebno sam sretan zbog načina na koji se ponašaju i na koji rade na treninzima. Nastavljamo istim putem u nadi da ćemo biti bolji. Jako mi je važan momčadski duh koji su pokazali u toj prvoj utakmici, ali i sve što pokazuju na svakom treningu od kada sam stigao u klub', rekao je trener Hajduka pa se osvrnuo na derbi koji slijedi:

'Za Dinamo ćemo se pripremiti najbolje što možemo. Želim vidjeti kako će momci reagirati u derbiju i je li razlika izmeđnu nas i njih baš tolika kako pokazuje prvenstvena tablica. Dobro smo ih analizirali, gledali njihove prve dvije utakmice u drugom dijelu sezone i neke prethodne i imamo sve informacije koje trebamo', poručio je Tramezzani.

Utakmicu od 17.05 možete pratiti na kanalu Arenasport 3 (MAXtv) uz tekstualni prijenos uživo na tportalu.

Pogledajte još jednom najbolje golove 17. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.