POVRATAK MEĐU 'BILE'

Hajduk ipak zove Križanca?

22.01.2011 u 20:56

Bionic
Reading

Predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Petroslav Sapunar potvrdio je da će u sljedećih nekoliko dana pozvati Ivicu Križanca na razgovor

U Hajduku se, čini se, stvari ipak miču s mrtve točke. Ibričićevim transferom oživjela je i klupska blagajna, a ako se realizira i transfer Ivana Strinića u ukrajinski Dnipro, stvorit će se preduvjeti da Hajduk posegne i za pojačanjima.

Tako su se na Poljudu napokon sjetili i Ivice Križanca, a nije nemoguće da u vršku napada opet osvane i Mate Bilić. Predsjednik Hajdukova nadzornog odbora Petroslav Sapunar potvrdio je da će u sljedećih nekoliko dana pozvati Ivicu Križanca na razgovor, no od razgovora do realizacije transfera dalek je put. Pogotovo jer vrijeme ubrzano curi.

Hajduk sredinom tjedna odlazi na pripreme u Tursku, a za isto vrijeme je, igrom slučaja ili ne, svoju odluku o nastavku karijere javnosti obećao obznaniti i Križanac.
No ukoliko Križanac i ne obuče bijeli dres, navijačima Hajduka nenadano se nudi drugi poklon, Senijad Ibričić ishodio je dozvolu moskovskog Lokomotiva, koji ga pušta na rođendansku utakmicu Hajduka.

Ibro će zaigrati desetak minuta protiv praške Slavije 13. veljače i tako se (nakratko?) oprostiti od navijača Hajduka.